Webhosting

Top Technology verzorgd en beheerd uw website, domeinregistratie, hosting en emailverkeer. Hierbij maken wij gebruik van betrouwbare partners zoals Insider Hosting in Los Angeles en Strato Duitsland.

Datacenter Strato

Na registratie en setup hosting ontvangt u een cPanel login.

CPanel is een softwarepakket in de vorm van een webapplicatie. CPanel maakt het voor een webmaster of sysop mogelijk om eenvoudig een server op te zetten met websites, e-mailaccounts en DNS. Het beheer gebeurt via een webinterface.

CPanel maakt gebruik van scripts om de server te beheren, ondanks het open karakter van LAMP zijn deze scripts geen open source. Men logt in op een webgebaseerd paneel, dat de gebruikers en beheerders in staat stelt om via een gemakkelijke manier alle mogelijkheden van webhosting te beheren. De scripts zorgen voor de nodige veranderingen in de configuratiebestanden van Linux.

Het kan natuurlijk zijn dat u er zelf helemaal geen behoefte aan hebt om dit alles te regelen. Geen nood, Top Technology regelt het allemaal voor u.

Bel ons of stuur een email en wij gaan direct voor u aan de slag.

Onze servers hebben:

Webmail, pop3, IMAP, mailforward, autoresponder, antivirus, antispam, email verificatie, mailinglijsten, mail & account filters, MX-invoer, automatische backups, file manager, FTP accounts en sessie controle, statistieken, IP deny manager, SSL/TLS manager, SSH/Shell-toegang, hotlink beveiliging, lekbeveiliging, GnuPG-sleutels, Subdomeinen, Addon-domeinen, geparkeerde domeinen, www omleidingen, geavanceerde DNS zone editor, MySQL databases, PostgreSQL databases, externe MySQL, phpMyAdmin, CGI center, Perl modules, PHP PEAR-Paketten, PHP-configuratie, Web optimizer, Apache-handlers, Image manager, Index manager, Cronjobs, Frontpage extensions, Video-instructies, handleiding en uitleg online.