Onderhoud

Onderhoud

Onderhoud van uw computers is van groot belang.

Computers zijn net stofzuigers en moeten dan ook regelmatig worden schoongemaakt. Doe je dit niet, dan zal je al gauw merken dat ze meer geluid gaan produceren. In sommige gevallen gaan de ventilatoren ratelen omdat de assen door de warmte en stof gaan uitdrogen. Het gevolg is dat de ventilatoren langzamer gaan draaien of zelfs helemaal vastlopen. Het geluid is dan weer verdwenen maar dat betekend niet dat alles dan weer in orde is. Integendeel, als de ventilatoren niet meer optimaal fuctioneren, of zelfs stilstaan gaat de temparatuur in de computer omhoog. Intel processoren zijn thermisch beveiligd en gaan naarmate de temparatuur stijgt steeds langzamer werken. Je merkt dan al dat de computer langzamer word en/of zichzelf spontaan uitschakeld of reset. Je bent dan eigenlijk te laat. De processor overleeft het meestal wel maar andere elektronika zoals de chipset op het moederbord kan wel defect raken door een te hoge temparatuur. Ook harddisken kunnen bij een te hoge temparatuur defect raken, dus koeling in de computer is van groot belang en dat brengt o­ns weer terug bij o­nderhoud.


Preventie.

Top Technology bied u naast een serviceovereenkomst voor storingen & calamiteiten ook een o­nderhoudscontract aan. Hierbij komt er periodiek iemand bij u de computers en servers van binnen schoonmaken. De levensduur van uw computer word hierdoor aanzienlijk verlengd en levert dan 100% performance.

Wacht dus niet tot het te laat is, maar bel geheel vrijblijvend voor een afspraak. Top Technology levert maatwerk dus ook het o­nderhoud aan uw systemen is conform uw wensen.


Houd uw werkplek schoon !