Top Technology

Homepage

Welkom bij Top Technology.

Bent U op zoek naar vrijblijvend ICT advies?
Of een systeembeheerder voor uw computernetwerk?

Dan bent U op het goede adres. Top Technology heeft al 25 jaar ervaring op het gebied van, kantoorautomatisering, netwerken, infrastructuren etc.

Top Technology is voornamelijk een advies en servicebedrijf. Zo’n 60% van o­nze omzet word behaald in de dienstverlening. Kennis van zaken is dan ook een pre.


U kunt bij o­ns terecht voor:

• Het o­nderhoud van uw computernetwerk & server park
• Levering van uw computers en randapparatuur
• Installatie en aanleg van infrastructuren
• Hardware storingen & software consultancy
• Webhosting, domein registratie en webdesign
• Al uw ICT vragen en meer…

Voor o­nze vaste klanten hebben wij een serviceovereenkomst op maat. Hierbij zijn voorrijkosten en arbeidsloon gedekt bij storingen en calamiteiten. Wij verzorgen de installatie van de Servers & Werkstations en zorgen ervoor dat U zonder problemen kunt werken.

Of het nu een netwerk server, werkstation, thuiscomputer of game PC is, wij assembleren en installeren nog steeds o­nze computers zelf op maat. Zelfs uw notebook kunnen wij voor u op maat samenstellen. Uw voordeel daarbij is, prijs, snelle service en o­nderhoud.

Middels een nieuwsbrief proberen wij u eens per maand op de hoogte te houden van nieuwtjes & aanbieding. U kunt zich hier aanmelden en/of afmelden. Top Technology stuurt geen Spam maar mailt u conform de nieuwe regelgeving.


Overzicht nieuwsbrieven