Intel Tablet T11B

Intel T11B

Eindelijk leverbaar! Na de introductie op de laatste Computex in Taiwan is hij dan eindelijk leverbaar in Nederland. De T11B Tablet uitgevoerd met de nieuwste Haswell-Processor een Intel Celeron 1007U 1,5Ghz dual-Core processor met de Ivy - Bridge architektuur. Het 11,6 inch grote scherm heeft een resolutie van 1366x768 dankzij de nieuwe IPS-Technologie, perfect voor een passende desktop van Windows 8 & 8.1.

Uitgerust met 4 gigabyte intern geheugen en een Intel micro SSD van 64 Gigabyte werkt de Tablet sneller dan een Core i3 dektop pc. Daarbij beschikt de tablet over een accu met een capaciteit van 6000mAh . Het gewicht van de Tablet is 950 gram en beschikt over N-WLAN, Bluetooth 4.0 en 2 volwaardige USB poorten, een Micro-HDMI aansluiting en een Micro-kaartlezer. Aan de achterzijde een 2Mp camera en aan de voorzijde een 1Mp camera.

Het toetsenbord is optioneel en klikt magnetisch vast aan de tablet, dus eenvoudig te eyeweardock bevestigen en ingeklapt een goede bescherming voor het scherm. Ten opzichte van de iPad van Apple heeft deze tablet als voordeel een groter scherm en de mogelijkheid om direct allerlei randapparatuur aan te sluiten op de USB poorten. Daarbij komt natuurlijk dat u gewoon net als op uw desktop, alle Windows applicaties en software kunt gebruiken.

Inmiddels is de Tablet nu leverbaar, de eerste pre-orders zijn alweer uitgeleverd, dus bel en bestel.

Ook Microsoft komt met een nieuwe Tablet in juni, namelijk de Surface Pro 3. Wel iets duurder maar ontzettend mooi kijk maar eens hier.