Registratie

Registratie

Registratie

Voordat u begint met een website heeft u een internetadres nodig. Deze kunt u vastleggen door middel van een domeinregistratie. Of u nu een particulier bent of een bedrijf heeft, bij Top Technology kunt u een volledige domeinregistratie regelen.

Bedrijven met een handelsnaam doen er goed aan om deze handelsnaam vast te laten leggen als domeinnaam. U voorkomt vervelende situaties wanneer u uw domeinnaam heeft vastgelegd. Een ander zou nl. zo maar uw handelsnaam als domeinnaam kunnen vastleggen en hier profit van kunnen maken. Voor bedrijven adviseren wij tevens hun handelsnaam op meerdere manieren vast te leggen. U kunt hierbij denken aan uwhandelsnaam.nl, uw handelsnaam.com etc..

Tevens kunt u uw eigen merknaam laten registreren. In het algemeen worden er maar één of twee gebruikt voor uw website. De overige domeinnamen worden wel voor u vastgelegd, maar niet gebruikt (parkeren). Hiermee kunt u zich als onderneming beschermen tegen zogenaamde 'domeinkaping'.

Een domeinnaam is een uniek adres op internet en een goed gekozen naam is makkelijk te onthouden en zorgt voor een goede vindbaarheid op internet. Bij Top Technology kunt u uw eigen unieke domeinnaam laten registreren. Wanneer u uw domeinnaam koppelt aan een e-mailbox, dan kunt u tevens e-mail versturen en ontvangen onder bijvoorbeeld uw eigen bedrijfsnaam.

Herkenbaarheid

Bedenk een goede en herkenbare naam voor uw domeinregistratie. Zo zal uw domeinnaam worden onthouden en uw website meer worden bezocht.

Bereikbaarheid

Met een domeinregistratie kunt u een website aan uw domein koppelen en kunt u e-mail ontvangen en versturen via uw domeinnaam.

Uitstraling

Een goede domeinnaam geeft uw bedrijf een zakelijke en professionele uitstraling. Ook voor particulieren is een domeinregistratie steeds belangrijker. Denk aan een domeinregistratie die in verband staat met de familie, een hobby of een favoriete sport.

Om teleurstelling en/of fouten te voorkomen doet u er verstandig aan de registratie door ons te laten verzorgen. Stuur ons een email met de gewenste domeinnaam en eventueel hosting, wij zullen u dan ook eerst per email een offerte sturen met de beschikbaarheid en prijzen.

Aanvraag registratie en/of hosting