Business

Business

Een hosting pakket voor het MKB met voldoende mail adressen en ruimte om de meest gangbare CMS systemen met MySQL database op te installeren. Uiteraard kan dit pakket met een klik worden verhoogt naar Corporate of Enterprise zonder dataverlies of nieuwe setup. Alle tools voor de professionele webdesigner zijn aanwezig. Ook parkeren van extra domeinnamen, maken van subdomeinen en aanvullende domeinen.

Een hosting pakket dat voldoet aan alle wensen maar wel de 24/7 zekerheid en stabiliteit heeft van professionele servers in een groot datacenter in de US. Uiteraard met een volledig cPanel beheerders login en Nederlandse helpdesk.

U kunt uw domeinnaam bij ons registreren waarna wij kosteloos uw hostingpakket voor u inrichten. Bent u al in het bezit van een domeinnaam dan kunnen wij deze voor u gratis verhuizen.

Wij beheren en onderhouden uw mail en website zodat u er geen omkijken naar hebt.
 
Al onze hosting paketten ondersteunen Webmail zodat u overal ter wereld uw Emails kunt bekijken en beantwoorden. Tevens bieden wij u de mogelijkheid om uw email zowel op uw PC te ontvangen als op uw mobiel en/of Tablet.
 
 
Voor server specificaties klik hier.. info domeinregistratie klik hier..